HALLITUS ESITTÄYTYY, Huvipj Anni Someroja

Aloitetaan jo puoli kautta toimineen hallituksen esittelyt!

Ensimmäisenä vuorossa Huvipj Anni Someroja!

Nimi?

–  Anni Someroja a.k.a. äiti aurinkoinen

 

Mitä opiskelet?

–  Minä opiskelen rakennetun ympäristön hortonomiksi, painotuksella maisemasuunnitteluun. Mutta yritän ovelasti käydä kaikki suunnittelun ja rakennuttamisen moduulit, ennen kuin minut potkitaan ulos kun on joku miljoona opintopistettä kasassa.

Miten päädyit Lepaalle?

– Opiskelupaikaksi lepaa valikoitui pomon suosituksesta. Vuoden monimuotoilun jälkeen tulin lepaan näyttelyyn ja rativiikolla koko lepaa totesi: ”one of us!” Ja päädyin jäämään tänne.

Miksi LOK ja mitä teet siellä?

– LOKiin hain koska Olli ja Johanna käskivät hakea saunamajuriksi, mutta homma sitten vähän eskaloitui. Sitten vaaleissa nakki napsahti ja päädyin LOKin Huvitoimikunnan Puheenjohtajaksi. Tähän toimenalaan kuuluu opiskelijoiden hyvinvointi ja virikkeiden luominen opiskeluajan ulkopuolisina hetkinä. Yhdessä huvitoimikunnan kanssa suunnittelen teille kaikkea perinteistä ja perinteetöntäkin toimintaa karkumatkaksi tuhatsivuisten raporttien ja hervottomien projektitöiden välittömästä läheisyydestä. Tämän lisäksi toimin Lepaan näyttelyssä 2018 somistuksen vastaavana ja Kesäjuhlatoimikunnan Puheenjohtajana. Siinä sivussa toimin myös kampuksen vastuutuutorina.

Mitä toivot hallituskaudelta?

– Toivon että saan järjestettyä upeita tapahtumia kaikkien iloksi ja samalla mahdollisesti aloittaa uusia perinteitä Lepaalla. Muun hallituksen kanssa toivon että saadaan ajettua mahdollisimman hyvin  opiskelijoiden etuja 🙂

Erikoistaito?

– Olen erittäin hyvä olemaan tosi, tosi EXTRA! Mottoni onkin: ”Go BIG or go home!”