Tapahtumat

Lepaan suuri haalarimerkkikilpailu

Hei kaikille!

Opiskelijan tärkein juhla vappu lähestyy kovaa vauhtia ja siksi onkin aika suunnata katseet opiskelijahaalareiden suuntaan. Kaipaisiko haalareittesi merkkivalikoima täydennystä? Haluaisitko ikuistaa vitsin omenapuiden leikkauksesta utelevista sukulaisistasi haalarimerkkiin, vai kaipaisiko vihreä lahje huonekasviaiheista merkkiä?

Lepaan oppilaskunta järjestää Lepaan suuren haalarimerkkikilpailun 12.4.-30.4., jonka aikana jokaisella Lepaan hortonomiopiskelijalla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, millaisia merkkejä hän haalareihinsa pääsee ompelemaan. Kilpailun voittajamerkit tulevat nimittäin myyntiin oppilaskunnan kioskille!

On siis aika päästää mielikuvitus valloilleen ja suunnitella täydellinen merkki juuri hortonomille. Kilpailussa on kolme sarjaa, eikä lähetettävien ehdotusten määrää ole rajattu. 

Ja mitä olisikaan kilpailu ilman palkintoja!

Kunkin sarjan voittajamerkin suunnitellut opiskelija saa 3 kpl suunnittelemiaan merkkejä. Lisäksi palkitsemme eniten ääniä saaneen merkin suunnitelleen opiskelijan yllätyspalkinnolla! 

____

Ehdotuksia voi lähettää maanantai-iltaan 26.4. saakka. Ehdotukset voi lähettää LOKin hallituksen sähköpostiin lok_hallitus(at)student.hamk.fi. 

Äänestys merkeistä on avoinna tiistaista 27.4. klo 12.00 alkaen vappuaattoon 30.4. klo 12 saakka, jonka jälkeen julkistamme äänestyksen voittajat. 

Äänestyslomakkeen linkki lähetetään äänestyksen alkaessa. 

____

Lepaan suuressa haalarimerkkikilpailussa on kolme sarjaa.

  1. Puutarhatalouden linjan merkki

Suunnittele puutarhatalouden opiskelijoille oma,  uusi merkki! 

Merkissä tulee näkyä teksti Puutarhatalous, muuten tyyli on vapaa. Luethan silti tarkemmat ohjeet alta!

Tästä sarjasta valitaan yksi voittaja. 

  1. Rakennetun ympäristön linjan merkki

Suunnittele rakennetun ympäristön opiskelijoille oma, uusi merkki!

Merkissä tulee näkyä teksti Rakennettu ympäristö, muuten tyyli on vapaa. Luethan silti tarkemmat ohjeet alta!

Tästä sarjasta valitaan yksi voittaja.

  1. Hortonomi- merkki

Suunnittele täydellinen haalarimerkki hortonomille! Tässä sarjassa saat todella antaa mielikuvituksesi lentää. 

Merkki voi liittyä hortonomin toimikuvaan, huonekasveihin, vihanneksiin, Lepaaseen… Vaikka aihe onkin vapaa, luethan silti tarkemmat ohjeet alta!

Tästä sarjasta valitaan useampi voittajamerkki.

_____

Tarkemmat ohjeet merkin kuvan tekemiseen:

  1. Kuvan tulee olla tarpeeksi yksinkertainen.

Merkin kuvan tulee olla tarpeeksi selkeä, että se näyttää hyvältä valmiissa merkissä. 

Merkit brodeerataan ja valmistetaan kokoluokassa 8x8cm, joten aivan pienimpiä yksityiskohtia ei siksi ole mahdollista toteuttaa. 

Tekstin minimikoko merkissä on 5 mm.

Merkki voi olla pyöreä, kulmikas tai vapaan mallinen – tärkeintä on, että merkin reunalinja on selkeä. Ohjeellinen koko merkeille on 8×8 cm, mutta myös tätä kapeammat ja esimerkiksi pitkulaiset merkit ovat täysin mahdollisia.  

  1. Kuvan tulee olla sähköisessä muodossa ja valmis toteutettavaksi. 

Tuotantoteknisistä syistä voimme ottaa kilpailuun vain toteutusvalmiita ehdotuksia. Kilpailuun ei siksi valitettavasti voida ottaa esimerkiksi valokuvaa piirroksesta tai pelkkää luonnosta ideasta.

Mikäli käytössäsi ei ole kuvankäsittelyohjelmaa, merkkejä voi toteuttaa sähköisesti esimerkiksi PowerPointilla tai Canvan (canva.com) avulla.

Jos sähköisesti toteuttaminen on sinulle kynnyskysymys ja haluaisit ideasi mukaan kilpailuun, ole matalalla kynnyksellä yhteydessä hallitukseen. Me autamme parhaamme mukaan!

  1. Muista tekijänoikeudet ja yleinen hyvä käytös.

_____

Ehdotuksia voi lähettää 26.4. klo 23.59 saakka osoitteeseen lok_hallitus(at)student.hamk.fi. Äänestys merkeistä on avoinna tiistaista 27.4. klo 12.00 alkaen vappuaattoon 30.4. klo 12 saakka, jonka jälkeen julkistamme äänestyksen voittajat. 

_____

Mukavia suunnitteluhetkiä ja turvallista kevättä kaikille! 

_____

Lepaan oppilaskunnan hallitus

lok_hallitus@student.hamk.fi

_____