Muut toimijat

Saunamajurit

Virkaa hoitavat: Olli Latvus, Osku Kansanaho, Tea Manninen, Johanna Janhunen, Mitja Yli-Parkas, Anni Someroja, Topi Ylönen

Vastaamme: Kysymyksiin saunan vuokrauksesta, saunan hoitamisesta ja saunatalkoista.
Saunamajurit pitävät oppilaskunnan silmäterän, rantasauna Villa Primaveran, komeasti pystyssä ja liiterin klapipinot kattoon kurottavina. Saunamajurit hoitavat monet saunan vaatimat hoitotoimenpiteet itse, mutta järjestävät myös kaikille avoimia saunatalkoita. Vuokraavat saunaa sekä Lepaan opiskelijoille että ulkopuolisille. Vuokraa sauna aina numerosta 040 080 2717.

Huvitoimikunta

Toimikuntalaiset: Milla Utriainen, Anna Parri, Tea Manninen, Minttu Kymäläinen, Emmi Österholm, Anni Virtanen, Topi Ylönen, Mitja Yli-Parkas

Kuten huvi-pj, huvitoimikunta ideoi ja järjestää hupituksia Lepaan arkeen.

Urheilutoimikunta

Toimikuntalaiset: Emmiina Taivassalo, Aleksi Peltotalo
Kuten urheilu-pj, urheilutoimikunta ideoi ja järjestää urheilutoimintaa Lepaan arkeen.

Instituutin opiskelijoiden edustaja

Virkaa hoitaa: Tuomo Arkke, innokkaita HAMIn puolelta, ilmianna itsesi!

Vastaa siitä miten instituutin opiskelijat otetaan huomioon LOK Ry:n tapahtumissa ja muussa päätöksenteossa.
Instituutin opiskelijoiden edustaja pitää huolen siitä että oppilaskunnan hallituksen päätöksenteossa otetaan huomioon instin opiskelijat, edustaja voi järjestää oppilaskunnan tukemana instin opiskelijoille omia vapaa-ajan tapahtumia, jotka ovat alkoholittomia ja ikärajattomia.

 

Sirkka-lehden päätoimittaja ja toimitus

Päätoimittaja: Reetta Perkiö

Oppilaskunnan taiteellisesti vapain tehtävä on kasata Sirkka-lehti muutaman kerran vuodessa. Sirkka-lehteä on kirjoitettu Lepaalla säännöllisen epäsäännöllisesti jo vuodesta 1914! Päätoimittaja ja toimitus yhdessä ideoivat, tekevät, taittavat ja painavat Sirkka-lehden.

Sirkkalehden toimitus: Riikka Lipsanen, Anni Someroja, Mitja Yli-Parkas, Julia Rantanen, Topi Ylönen, Tuomas Kokkonen

Kioski INSPIS

Kioskitoimikunta: Nelli Häkkinen, Tuuli Viirto, Saana Kasurinen, Julia Rantanen

Oppilaskunnan kioskivastaavat pitävät kirjamyyntiin painottunutta INSPIS-kioskia Marjala-rakennuksen päädyssä. Kioskivastaavat tilaavat myyntiin puutarhuri-, puutarhatalous- sekä maisemasuunnitteluopiskelijoille kohdistettua alan ammatti- ja harrastuskirjallisuutta. Kioskilta löydät myös HAMKOn haalarit ja haalarimerkkejä!

 Konevastaava

Vastaava: Osku Kansanaho

Konevastaava pitää huolen oppilaskunnan kopiokoneesta, joka sijaitsee vielä jonkin aikaa päärakennuksen ala-aulassa. Lisäksi konevastaavan työhön kuuluu hoitaa korjaaja asuntoloissa oleville pyykkikoneille ja muille kodinkoneille, joka LOK tarjoaa asuntoloihin kampuksella.

Ilmoituksen rikkoutuneesta tai toimimattomasta laitteesta tai sen puutoksesta voi ilmoittaa kodinkonelomakkeen kautta konevastaavien tietoon. Lisätietoja asuntoloihin tarjottavista kodinkoneista ja sähköinen ilmoituslomake löytyy TÄÄLTÄ!

Olohuone

Vastaava: Topi Ylönen

Olohuonevastaava pitää oppilaskunnan yhteisen olohuoneen käyttökunnossa siivoten, vieden roskat ja huolehtimalla siitä että kahvia, teetä ja makupaloja riittää välitunneilla niitä haluaville. Tilaa pianon virittäjän.

Olohuonetoimikunta:  Anna Parri, Reetta Perkiö, Julia Rantanen, Minttu Kymäläinen, Emmi Österholm

 

Bändikämppävastaava

Vastaava: Tuomas Lehtonen

Musiikkiteknologiaguru, joka osaa neuvoa juhlien järjestäjille kuinka PA-kamoja käytetään tai valvoo itse niiden käyttöä.

 

Nettisivut

Vastaava: virassa toimiva varapuheenjohtaja; Reetta Perkiö

Oppilaskunnan kotisivujen ylläpitäjä. Jos sinulla on ideoita asioista, joita nettisivut kaipaavat – ota yhteyttä!

Luomuruokapiiri

Vastaava: Tuomas Kokkonen

 

 

Mikäli olet kiinnostunut, ota ihmeessä yhteyttä yllämainittuihin henkilöihin ja liity mukaan!