HALLITUS ESITTÄYTYY: Huvipj Niina Andersson

Vaikka ollaan jo uuden hallituksen valitsemisen kynnyksellä, jatkaa vanha hallitus silti vielä kauttaan ensi vuoden alkuun asti. Niina on yksi hallituksen konkareista ja tässä hän kertoo itsestään:

Valmistuin viherrakentajaksi ammattikoulusta 2014. Tarkoituksenani ei ikinä ollut jatkokouluttautua, mutta kaipasin kuitenkin jotain piristystä elämääni joten hain puolitosissani Lepaalle. Vahingossa pääsin sitten sisälle ja tässä sitä nyt ollaan, etsimässä motivaatiota opinnäytetyön kirjoittamiseen. Vaikka nyt just ketuttaa, niin olen silti ikionnellinen siitä että tulin Lepaalle.

Olen kotoisin Siuntiosta, Länsi-Uudeltamaalta. Kun olin muuttamassa Lepaalle, sanoin kaikille että muutan Keski-Suomeen. Onhan se melkein..

Miksi hain mukaan oppilaskuntaan? Kampuksen ja opiskelijoiden asiat tietenkin kiinnostivat paljon ja tuntui jotenkin vaan niin luontevalta hakea (huvi-pj:ksi) mukaan. Pientä positiivista painostustakin taisi olla. Minulla ei ole aikaisempaa kokemusta vastaavasta toiminnasta eikä se ole haitannut.

Puutarha-alalla minua kiinnostaa eniten viherrakentamishommat. Huonekasvitkin ovat hyvin lähellä sydäntäni!

Läheiset kuvailevat minua näillä sanoilla:  Tunnollinen, toisista välittävä, herkkä.

Isona minusta piti tulla yrittäjä, mutta tuskin sittenkään – ainakaan Suomessa. Haluaisin kovasti tehdä töitä vanhusten parissa, mutta olen saanut tarpeekseni koulunkäynnistä. Jatkan luultavasti aika pitkään viherrakennushommissa, tykkään mun työstä kuitenkin aika paljon (useimmiten).

Tavoitteita hallituskaudelle? Tälle hallituskaudelle minulla ei valitettavasti ollut minkäänlaisia tavoitteita. Kukaan ei uskaltanut hakea huvi-pj:ksi viime vuonna joten suostuin jatkamaan vielä toisen kauden vähän niin kuin puoliksi mukana. Asun kaukana ja olen töissä kokopäiväisesti joten olen ollut nyt hyvin epäaktiivinen.

Joku asia minkä haluan jakaa: Lihoin Lepaalla asuessani ainakin 10 kg.