HALLITUS ESITTÄYTYY, Lepaa Näyttelyn 2018 sihteeri Alina Juntunen

Seuraavaksi, Lepaa Näyttelyn 2018 sihteeri, Alina Juntunen!

 

 

Nimi: Alina Juntunen

Mitä opiskelet ja miten päädyit Lepaalle?

Kaikki kai alkoi omasta kiinnostuksesta luontoon jo lapsena. Kiinnostus muuttui harrastukseksi, sitten lisätienestiksi ja lopulta työksi. Alalle päädyttyäni tiesin olevani oikealla tiellä. Ja koska viheralalla kaikki tiet vievät Lepaalle, oli aika luonnollista päätyä tänne. Nyt sitten opiskelen ensimmäistä vuotta rakennetun ympäristön hortonomiksi.

Miksi lok ja mitä teet siellä?

Koska illat Lepaalla saattavat joskus tuntua pitkiltä, päätin hankkia itselleni hieman tekemistä. Tarjolla oli näyttelysihteerin virka. Koska Lepaa- näyttely oli entuudestaan tuttu tapahtuma kävijän näkökulmasta, uskalsin hakeutua virkaan. Hallitukseen päädyinkin sitten puolivahingossa sillä en hakemishetkellä ollenkaan tiedostanut viran olevan samalla myös hallitusvirka.

Toistaiseksi olen siis saanut olla vaikuttamassa hallituksessa ja toiminut näyttelyä koskevien kokouksien sihteerinä, mutta tiedän että luvassa on vielä paljon muuta mielenkiintoista odotettavaa.

Mitä toivot hallituskaudelta?

Toivon että kauden aikana opin mahdollisimman paljon edeltäjältäni Johanna Janhuselta Lepaa-näyttelyn – nykyiseltä puheenjohtajalta. Tämä tulee todennäköisesti olemaan avainasemassa ensi vuonna kun minun on hypättävä hänen saappaisiinsa.

Erikoistaito?

Olen melko määrätietoinen kun sille päälle satun.