HALLITUS ESITTÄYTYY, Urheilupj Johannes Haapamäki

Nimi:

Johannes Haapamäki

 

Mitä opiskelet?

Opiskelen puutarhatalouden hortonomiksi ensimmäistä vuotta.

 

Miten päädyit Lepaalle?

Lepaalle päädyin yksinkertaisesti kiinnostuksesta puutarhataloutta kohtaan. Kasvien kanssa tykkäsin touhuta jo pikkupoikana, ala-aste ikäisenä oli kiva koulun jälkeen ennen kotiin menoa käydä ostamassa kukkakaupasta joku kiva kaktus, yläasteella taasen kevään kohokohtana oli kun pääsi kylvämään chilejä kesäksi. Harrastus toki jäi hetkeksi, mutta kiinnostus kasveja kohtaan muistutti minua jälleen kun ammattikoulun jälkeen en kokenutkaan ammattiani (ict-asentaja) itselleni mielekkääksi. Loppujenlopuksi kuultuani Lepaasta vain hyvää, hakeuduin tänne.

 

Miksi LOK ja mitä teet siellä?

LOK, koska yhteisiin asioihin vaikuttaminen on juttu jonka koen itselleni luonnolliseksi. Aikaisempaa kokemusta oppilaskunnassa toimimisesta minulla ei ole, joten ajattelin että tästä on hyvä aloittaa. Virkani oppilaskunnassa on urheilutoimikunnan puheenjohtaja, pähkinänkuoressa vastaan siis kaikesta urheiluun liittyvästä. Käytännössä se tarkoittaa mm. liikuntavälineiden huoltoa ja uusien hankkimista, tapahtumien järjestämistä ja liikuntamahdollisuuksista tiedottamista. Urheilu pj:n virka alkoi alunperin kiinnostamaan kun Lepaan salilla käydessäni pohdin, että olisi kiva olla auttamassa tämän salin ylläpidossa, sekä myös siksi että käytän muitakin liikuntamahdollisuuksia säännöllisesti.

 

Mitä toivot hallituskaudelta?

Toivon hallituskaudelta sitä, että pystyisin antamaan tarvittavan panokseni Lepaan liikuntamahdollisuuksien pysymiseksi hyvinä ja sitä, että toimeni rohkaisisi joitakuita liikunnan parissa entuudestaan kokemattomia innostumaan liikkumaan. Toivon myös olevani avuksi yleisesti muussakin hallituksen vastuualueella olevasta toiminnasta. Itselleni toivon yleisesti kokemuksesta opiskelijatoiminnasta sekä tiimityöskentelystä.

 

Erikoistaito?

Osaan soittaa pianoa, ainakin jotenkuten.