LEPAA-näyttely

Ketkä, mitä, missä ja miksi?

Näyttelyn järjestävät yhteistyössä Kauppapuutarhaliitto, Hämeen ammattikorkeakoulu ja Lepaan Oppilaskunta r.y. Näyttelyn järjestämiseen osallistuminen kerryttää opintopisteitä sekä tuo ainutlaatuista kokemusta ja verkostoitumismahdollisuuksia. Näyttely on myös Lepaan oppilaskunnan tärkein tulonlähde, joten jokavuotisen työpanoksen ansiosta lepaalaisilta ei tarvitse periä jäsenmaksua, jolloin oppilaskunta voi tarjota opiskelijoilleen heidän tarvitsemiaan ja toivomiaan palveluita.

Alkuviikon hääriminen Lepaan puistossa ja näyttelypäivien aikainen asiakkaiden keskellä toimiminen antaa paljon jos on vastaanottavainen – hiki voi ainakin välillä helmeillä otsalla mutta hyvällä porukalla puuhastelu pistää myös hymyn herkistymään! Lepaa -näyttelyssä mukanaolo on oiva mahdollisuus tutustua alan uutuuksiin ja toimijoihin, tehdä hommia hyvällä meiningillä opiskelukavereiden kanssa ja vastuullisena toimiminen antaa erityisen hyvää meriittiä CV:hen.

Jos ja kun intoa riittää, voi kahtena kesänä Lepaa -näyttelyssä työskenneltyään toimia valmistuvana. Valmistuvat (n. 10-20 henkeä) saavat käyttää kolmantena kesänä tienaamansa rahat yhteiseen opintoretkeen. Tässä yksi hyvistä syistä alkaa Lepaa -näyttelyn vastuulliseksi – kahden kesän työskentely hoituu kuin itsestään ja kolmannen vuoden näyttelypanoksella saa oivan palkinnon opintoretkestä neljän vuoden opintotaipaleen päätteeksi.

 

nayttely