Vaikuttaminen

Vaikuttaminen Lepaan oppilaskunnassa

Haluatko mukaan oppilaskunnan toimintaan? Hallitukseen, toimikuntiin ja muihin virkoihin haetaan toimijat vuosittain syyslukukaudella. Hakea voi päätoimisista HAMI- ja HAMK-opiskelijoista kaikki uudet ja vähän vanhemmatkin ja näin järjestää toimintaa piristämään Lepaan arkea! Vuosittain toimikunnissa ja hallituksessa on vaihteleva määrä eri vuosikurssien opiskelijoita. Vaikka Lepaa on pieni paikka, toivottua toimintaa ja tapahtumia on paljon – panoksesi ja mielikuvituksesi on siis aina tervetullutta! Lue lisää LOK tarjoaa ja Tyypit -osioista.

Vaikuttaminen HAMKO:ssa

Lepaan oppilaskunta on HAMKO:n kumppaniyhdistys, jonka hallitukseen ja edustajistoon haetaan vuosittain jäsenet amk-opiskelijoista. Näihin virkoihin voi hakea, ja hakijoista äänestää, kun on erikseen liittynyt HAMKO:n jäseneksi. Jos pääset Lepaan edustajaksi oppilaskuntaan, sinulla on tärkeä osa pienen kampuksen äänenkantajana!

Yhdistyksen säännöt

Lepaan Oppilaskunta Ry:n toiminta on avointa ja jokaisen jäsenen kommentoitavissa. Kokouskutsut ovat julkisia ja ilmestyvät LOK:in ilmoitustaululle Kivitalon ruokalan aulaan käsiteltävine aiheineen. Hallituksen kokouksissa muilla kuin hallituksen jäsenillä on puheoikeus ja yleiskokouksissa puheoikeuden lisäksi myös äänestysoikeus. Jokaisesta kokouksesta kirjoitetaan pöytäkirja, jonka saa luettavaksi pyydettäessä hallituksen sihteeriltä.