LOK tarjoaa

Seuraavat palvelut tarjoaa Lepaan oppilaskunta kaikille jäsenilleen, eli  hami- ja hamk opiskelijoille Lepaan kampuksella. Hami opiskelijoilla on lisäksi oma vapaa-aikaohjaajansa, joka järjestää heille toimintaa. Oppilaskunnan palveluista ja toiminnasta vastaa aina oppilaskunnan hallitus, muu vastaava tai erinäinen toimikuntalainen. Toimimalla siis oppilaskunnassa ja sen viroissa vaikutat suoraan näihin palveluihin!

Sauna

Oppilaskunnan ylpeys, puulämmitteinen sauna Villa Primavera sijaitsee luonnonkauniin Lepaanvirran rannalla taimiston taakse johtavan tien päässä. Varaus tehdään mielellään tekstiviestillä saunamajureille, jotka tavoitat numerosta 045 355 5883. Muista ilmoittaa samalla nimesi majureille!

Hinnasto opiskelijoille muille
Sauna 20€/vrk 50€/vrk
Sauna + palju 40€/vrk 100€/vrk

Saunan voi maksaa myös pankkisiirrolla! Kysy asiasta lisää saunamajureilta.
– Saunan maksuun viestikenttään oma nimi ja Saunamaksu! Kuitti tulee esittää avainta noutaessa.

Saunan käyttöehdot

– Saunan vuokraamista varten laaditaan erikseen sopimus. Sopimus allekirjoitetaan kahtena kappaleena joka kerta ennen saunan avaimien luovuttamista saunan vuokraajalle. Sopimuksen
allekirjoittaa saunan vuokraaja ja saunan vuokralle antajan (LOK ry) ominaisuudessa yksi
saunamajureista. Sopimuksesta annetaan kummallekin osapuolelle yksi kappale.
– Saunan vuokra-aika alkaa vuokrattavana päivänä klo 15.00 ja päättyy seuraavana päivänä
klo 14.30, jolloin avaimen täytyy olla palautettuna saunamajureille. Poikkeuksena jos
seuraavaksi päiväksi sauna on varattu, täytyy avain palauttaa jo klo 12.00 mennessä.
Myöhästynyt avainten palautus johtaa myös seuraavan vuorokauden laskuttamiseen.
– Sopimusrikkomuksesta saunan vuokraajaa laskutetaan ylimääräiset 50 €. Tämän
uhkavaatimuksen tarkoituksena on estää saunamajureille tuleva ylimääräinen ja ikävä työ
(esim. siivoaminen), sekä ylläpitää hyvää käytöstä saunalla. Saunamajurit ovat velvollisia
varoittamaan saunan vuokraajaa etukäteen tulevasta maksusta ja vuokraajalle on annettava
mahdollisuus korjata sopimusrikkomukseen johtavat epäkohdat.

Kauppabussi

Koska lähin ruokakauppa on suhteellisen kaukana Lepaalta, oppilaskunnan ja koulun yhdessä tarjoama kauppabussi ajaa Tiiriön kauppakeskukseen tiistaisin klo 18.00. Bussi lähtee liikenneympyrän pysäkiltä ja aikaa ostosten tekoon on yksi tunti.

Liikunta

Liikuntatarjonnasta vastaa urheilutoimikunnan puheenjohtaja ja urheilutoimikunta. Lisää aiheesta löydät LIIKU LEPAALLA osiosta.

Bileet

Oppilaskunnan järjestämistä bileistä ja muista vapaa-ajan tapahtumista Lepaalla vastaa huvitoimikunnan puheenjohtaja ja huvitoimikunta. Huvi-pj ja -toimikunta tiedottavat myös muiden HAMKin yksiköiden oppilaskuntien bileistä ja heiltä on saatavilla myös lippuja mm. HAMKOn Hämeenlinnassa ja muualla järjestämiin tapahtumiin.

Oppilaskunnan kioski INSPIS

Oppilaskunnan kioski INSPIS sijaitsee Marjala rakennuksessa. Kioskin ylläpitämisestä ja kassanhoidosta vastaavat kioskivastaavat. Kiskalla myydään ami ja amk kursseilla käytettäviä alan ammattikirjoja, harrastelijakirjoja, haalareita ja haalarimerkkejä sekä karkkia. Löydät siis kaikki kursseilla tarvitsemasi kirjat Inspiksestä vieläpä yleensä edullisemmin kuin muualta ja samalla tuet oppilaskunnan toimintaa!

Lämpötolpat

Lepaan kampukselta löytyy lämpötolppia auton lämmittämiseen. Lämpötolpista vastaa EMMC eli kioskin pj.

Olohuone

Oppilaskunnan olohuone on kahvi- ja taukohuone kaikille kampuksen opiskelijoille, minne oppilaskunnan olohuonevastaava tuo kahvin, teen, maidon ja muut yllärit. Olohuoneella voi soittaa pianoa, pelata lautapelejä ja Playstationia sekä lukea ikivanhoja puutarha-alan kirjoja ja lehtiä. Olohuoneelle on oppilaskunnan johdolla hankittu videotykki ja kangas, josta voi katsella vaikkapa hyvän elokuvan tai tärkeän jääkiekkopelin. Tykki on käytössä lainausperiaattella, sen suhteen kannattaa olla yhteydessä olohuonevastaaviin! Olohuone sijaitsee museoviraston suojelemassa Marjala-rakennuksessa, joka on yksi kampuksen vanhimmista ja alkuperäisenä säilyneistä rakennuksista. Hyvä kokoontumispaikka opiskelijoille!

Sirkkalehti

Lepaan oppilaskunnan oma lehti, joka ilmestyy tasaisen epäsäännöllisin väliajoin perinteisesti fyysisenä tulosteena sekä PDF-tiedostoina nettisivujen Sirkkalehti-osiossa. Sirkkalehteä kirjoittavat oppilaskunnan Sirkkalehden tomitus.

Muuta mukavaa

Huoltoa kaipaava pimiö ruokalarakennuksen (Kivitalo) kellarissa.

Satunnaisia kirpputoreja.