Hallituksen esittely: PJ Olli!

Tarkoitus on esitellä hallituksen toimijat vuodelta 2017 blogin muodossa. Ensimmäisenä tietysti henkilöesittelyyn pääsee kukas muu, kuin meijän oma puheenjohtaja Olli Latvus.

Olli saapui ilahduttamaan Lepaan ihmisiä aloittamalla koulun vuonna 2015 Puutarhatalouden puolella. Taustalla on IT-puolen opintoja ja töitä, Lepaalle Olli päätti lähteä todettuaan, ettei ole terve elämä tiedossa, jos istuu kaiken ajan tietokoneen äärellä. Kiinnostusta kasveihin oli ollut myös pienestä pitäen, joten valinta oli lopulta aika luonnollinen.

Pj Olli syntyi Hämeenlinnassa, mutta pääasiassa kuitenkin varttui Järvenpäässä ja kesät Aitoossa. Lisäksi matkan varrella asuinpaikkoina ovat toimineet Hong Kong, Jyväskylä, Vantaa ja Helsinki.

Aiempien opintojen aikana Olli on toiminut  kahden eri ainejärjestön hallituksessa ollessaan vuoden Jyväkslyässä opiskelemassa yliopistolla ja Helsingin aikana Helsingin tekniikanopiskelijat eli HTO ry:n hallituksessa, sekä perustajajäsenenä tietotekniikan ainejärjestö Tilde ry:ssä. Ollin omien sanojen mukaan: Koen että minulla on vielä annettavaa. Hyvä niin!!

Puutarha-alassa kiinnostavaksi hän kokee taimistotyöskentelyn ja kasvien lisäämisen sekä kaikenlaisen syötävän kasvattamisen (marjat, hedelmät, vihannekset). Haaveissa Ollilla on taimistoyrittäjän, omenan- tai marjanviljelijän ja/tai mehiläistarhaajan työ. Optioita on ja jonkinlainen yhdistelmä näistä varmaan tullee toteutumaan.
Suurin tavoite puheenjohtajakaudelle on auttaa Lepaa -näyttelyn järjestelyjä toimimaan uudessa toimintaympäristössä, jossa työvoimaa on mahdollisesti heikommin. Lisäksi monimuoto-opiskelijoiden innostaminen osallistumaan Lokin toimintaan ja erityisesti näyttelyn järjestelyyn on tärkeää.

Asia jonka Olli haluaa kanssanne jakaa: Suosin CentOS:ää palevelimissa.

Ollin sisko kuvailee häntä seuraavin sanoin (VPJ Laura yhtyy siskon sanoihin):
Rehellinen, auttavainen, iloinen

 

 

Tästäkin lurituksesta vastasi Laura K