Hallituksen esittely: Sihteeri Marjo

Esittelyssä tällä kertaa oppilaskunnan hallituksessa tänä vuonna aloittanut Marjo Silván. Marjo toimii sihteerinä eli kirjoittaa kokouksissa pöytäkirjat ja on perillä säännöistä sekä hoitaa muita juoksevia asioita ja mikä tärkeintä: hoitaa kokouksiin eväät.

Marjon aloitti opinnot Lepaalla HAMKissa 2016 syksyllä puutarhatalouden puolella. Aiemmin Marjo on opiskellut jo puutarhuriksi, joten jatko AMKissa opintojen parissa kuulostaa järkevältä valinnalta. Marjo toivoo opinnoilta uusia kokemuksia kuten vaihtoa tai muuta sellaista.  Lepaalle Marjo saapui Suomen parhaasta kaupungista, Turusta. Kotosin sihteerimme on mettän keskeltä Nummi-Pusulasta, Kärkölästä.

Marjo halusi oppilaskuntaan, koska haluaa olla osa Lepaan tulevaisuutta ja saada hieman syvemmän katsauksen koulusta. Myös aiempaa kokemusta oppilaskuntatoiminnasta löytyy sihteerinä ja puheenjohtajana puutarhakoulusta. Tavoitteeksi hallituskaudelle Marjo asettaa uuden luomisen ja vanhan tulkinnan.

 
Puutarha-alalla sihteeriämme kiinnostaa kasvihuoneessa pyöriminen ja loputon mahdollisuus keksiä uutta.

 
Marjo kuvailee itseään: olen sählä, rauhallinen ja iloinen, mukava. Isona Marjosta tulee jotain erikoista, mutta mitä? Se jääköön nähtäväksi! 🙂 ”Asia, jonka haluan jakaa on, että lemppariruoka on pinaattilätyt!”, sanoo Marjo.