Hallituksen henkilöesittely: 1. Rahastonhoitaja Emmiina Taivassalo

Tällä kertaa esittelyyn pääsee toista vuotta hallituksessa toimiva Emmiina Taivassalo. Rahastonhoitajan virka on aina kaksivuotinen. Ensimmäisenä vuonna opiskellaan ja harjoitellaan ja toisena vuonna kun tietää kaikesta kaiken, pääsee opettamaan omaa seuraajaansa.

 

Lukion jälkeen Emmiina opiskeli sisustajaksi, jonka jälkeen hän tuli Lepaalle, koska ympäristöasiat kiinnostivat. Lepaalla rahurimme aloitti koulunsa vuonna 2015 rakennetun ympäristön koulutusohjelmassa. Emmiina on kotoisin Vihdistä.

 
Aiempaa kokemusta oppilaskuntahommista Emmiinalle ei ole ennen Lepaan oppialaskuntaa kertynyt, mutta onneksi rahastonhoitajana pääsee heti toiminnan ytimeen. Emmiina halusi olla mukana päättämässä meidän Lepaalaisten asioista. Rahastonhoitajana Emmiina uskoo saavansa  kokemusta, joka auttaaa mahdollisesti tulevaisuudessa omaa firmaa perustaessa. Ja näyttäähän se virassa toimiminen ainakin hyvältä CV.ssä!

 
Puutarha ja viheralalla Emmiina on kiinnostunut kasvien monipuolisesta käytöstä rakennetussa ympäristössä ja ekologisuus kiinnostaa.

 
Emmiinaa kuvailevia sanoja: Energinen, ahkera, hymyilevä

 
Tällä hetkellä Emmiinan tulevaisuuden suunnitelmat ovat avoinna. Ainakin näillä näkymin suunnitteluhortonomin hommat kiinnostavat rahuriamme.

 
Tavoite toimikaudelle on huolehtia oppilaskunnan varallisuudesta mahdollisimman hyvin ja kouluttaa toista rahastonhoitajaa samaan tehtävään.

 

Asia, jonka Emmiina haluaa jakaa: Kengän kokoni on 37