HALLITUS ESITTÄYTYY: 2. rahastonhoitaja Eero

Miksi/Mistä tulit Lepaalle?

Tarkoitus oli mennä maisema-arkkitehdin koulutukseen Aaltoon, mutta se yritys kaatui jo ennakkotehtäviin. Seuraavalla kerralla olin jo luovuttanut yliopistollisenkoulutuksen suhteen, ja hain eri ammattikorkeisiin. Lepaa oli ensimmäinen valintani, mutta toisessa todellisuudessa minusta olisi voinut tulla myös sisustusarkkitehti tai graafinen suunnittelija.

-Mistä olet kotoisin?

”Susirajalta” eli Itäsuomesta. Tarkemmin vielä ”Kaakonkulmalta” Virolahdelta. You know, se pieni paikkakunta siellä missä Venäjän raja ja Suomenlahti kohtaa. On siellä yksi kauppakin, toinen meni konkurssiin. Ja Alko!

-Miksi halusit oppilaskuntaan, onko aiempaa kokemusta oppilaskuntahommista?

Aloin ensimmäisen opiskeluvuoteni loppupuolella käymään kaikissa oppilaskunnan kokouksissa ihan vaan uteliaisuuttani. Halusin tietää mitä Lepaalla tapahtuu ”behind the scenes”, ja sitten halusin myöskin vaikuttaa asioihin. En ole koskaan ollut oppilaskunnissa tai muissakaan yhdistyksissä osallinen, joten en aluksi edes tiennyt mihin oppilaskunnan virkaan haluan hakea. Muutaman kerran minua sai suostutella kaksivuotiseen rahastonhoitajan virkaan, mutta en ole katunut sitä viran saatuani hetkeäkään.

-Mitkä asiat kiinnostaa puutarha-alalla/Viher-alalla?

Viheralueiden suunnittelu ja toteutus kokonaisuutena on aina kiehtonut minua. Olen ”harrastuksena” suunnitellut muutamia pihoja ja haluan tulevaisuudessa olla osana sekä suunnittelua, että suunnitelmien toteutusta. Myös eksoottiset kasvit ovat hyvin lähellä sydäntä, ja siksi ehkä tulevaisuudessa en asukaan Suomessa. Ehkä Japanissa?

-Kuvaile itsestäsi tai käske jonkun kuvailla sinua kolmella sanalla/lauseella

Kysyin muutamalta kaverilta, niin tässä ensimmäiset adjektiivit: ”Liian tarkka, täsmällinen, hymyilevä, jyrkkä, huumorintajuinen, välkky, sanoinkuvailematon”. Pystyn kyllä tunnistamaan itseni näistä, ja uskon että muilta kysyttäessä tulisi vain lisää synonyymejä sanoille ”tarkka, humoristinen ja jääräpäinen”.

-Mikä susta tulee isona?

Palomies, presidentti, rekkakuski, psykologi, puutarhuri, maisema-arkkitehti… Monta haavetta ja suunnitelmaa on ollut, mutta en osaa vielä sanoa mihin ajaudun. Mikä tahansa tulevaisuudessa ammattinimikkeeni onkin, toivon vain olevani onnellinen.

-Tavoitteet hallituskaudelle

 Laskujen maksaminen ajoissa ja seuraajan löytäminen riittää. Kunhan ei tarvitse konkurssia hakea minun hallituskaudellani, niin tunnen suoriutuneeni tyydyttävästi!

-Joku asia minkä haluan jakaa

Sporttiset äijät, ottakee yhteyttä!