Hallitus esittäytyy: ratisihteeri, Lepaa 2018 puheenjohtaja Johanna!

Lepaa -näyttely on joka vuosi järjestettävä puutarha- ja viheralan ammattinäyttely. Johanna hoiti elokuussa 2017 ensimmäisen näyttelynsä sihteerinä ja jatkaa ensi vuonna Lepaa 2018-näyttelyn puheenjohtajana eli ratipj:nä. Näyttely järjestetään yhdessä Kauppapuutarhaliiton, HAMK Lepaan ja Lepaan oppilaskunnan kanssa. Oppilaskunnalla on suuri rooli näyttelyn järjestämisessä ja rakentamisessa ja näyttelypuheenjohtaja toimii näyttelyssä häsäämisen lisäksi oppilaskunnan hallituksen jäsenenä.

Johanna kertoo itsestään seuraavaa:

Yhden Amk-vuoden ja välivuoden jälkeen tulin Lepaalle, koska bongasin Lepaan mainoksen facebookissa ja totesin et toi vois olla aika jees. Olen kotosin  Tampereelta????
Halusin oppilaskuntaan koska saa vaikuttaa asioihin ja on paremmin perillä Lepaan asioista. Aiempaa kokemusta oppilaskunnassa toimimisesta ei ole muuta kin lukiosta. Silloin seurailin kokouksia aktiivisesti.
Viheralalla kiinnostaa ekologinen tulevaisuus ja maiseman monimuotoisuuden kehittäminen
3 sanaa minusta by Minttu ja Tea: nauravainen, sanavalmis, aina valmis auttamaan
(bonus: ärsyttävä, koska ei laita näppäinääniä pois)

Isona musta tulee toivottavasti toimiva yhteiskunnan jäsen, mieluiten jalka

Tavoitteet hallituskaudelle: saada mukaan uus sihteeri ittelleni ja pitää hommat mukavasti rullaamassa. Ensi kaudella jatketaan samaa?
Asia jonka haluan jakaa: oon tosi hyvä unohtaan kahvikupin täytenä pöydälle.⁠⁠⁠⁠